Psychologische behandeling kan helpen om je problemen en klachten aan te pakken en veranderingen aan te brengen in hoe je hier mee omgaat.
Ik werk persoonsgericht; de basis waar vanuit ik werk is de zogenoemde client-centered therapie. Daarbinnen maak ik gebruik van andere vormen van therapie, waaronder onder andere cognitieve (gedrags)therapie (CGT), trauma behandeling (waaronder o.a. EMDR, Polyvagaal therapie en Narratieve Exposure Therapie (NAT)), Acceptance and Commitment therapy (ACT), Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en methoden vanuit het innerlijk kind werk

Psychologische behandeling kan inzicht bieden in jezelf, in hoe je op dit punt in je leven bent gekomen en in je patronen.
In therapie zal je worden gespiegeld door de therapeut, waardoor je je meer bewust kan worden van hoe je in elkaar zit.
Je gevoelens verwoorden geeft duidelijkheid, wat vaak niet lukt als je in je eigen gedachtekring blijft hangen. Het kan helpen om je gevoelens en ervaringen te ordenen en bepaalde lijnen en patronen in je leven te gaan zien. Dit kan een startpunt zijn om met hulp van de therapeut te gaan zien hoe je deze patronen kan veranderen en deze patronen daadwerkelijk te gaan doorbreken.

Door naar Haptotherapie en lichaamsgerichte therapie >>>