Sinds 1997 heb ik mij, naast mijn studie Klinische psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (RU), geschoold en verdiept in haptotherapie en uiteenlopende alternatieve en holistische behandelmethoden. Ik ben begonnen met mijn eigen praktijk in 2004, na 8 jaar te hebben gewerkt bij de GGZ (instelling voor geestelijke gezondheidszorg) en bij een eerstelijnspsychologenpraktijk.

Naast het werk in mijn praktijk heb ik in 2010 een droom verwezenlijkt door Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn in Nijmegen op te richten, een centrum voor complementaire geneeswijzen. Samen met mijn vriend Bas heb ik dit centrum 10 jaar gerund. Nu we dit gezondheidscentrum over hebben gedragen aan twee andere enthousiaste mensen, hebben we onze handen vrij om onze energie te richten op onze andere droom, retraite centrum Milagro de Algar (www.milagrodealgar.es) in Andalusië. We bieden daar spirituele vakanties, therapie en allerhande (yoga) retraites aan.

Ik ben Psycholoog NIP (aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en GZ-Haptotherapeut (aangesloten bij de VVH met registratienummer: 540A), energetisch therapeut (Opleiding De leerweg van de ziel, zie www.leerwegvandeziel.nl, Reiki I en II) en EMDR-therapeut (opleiding bij Peter Baldé).
Naast mijn specialisaties van haptotherapie, energetisch werk en EMDR heb ik mij o.a. gespecialiseerd in trauma, stress en burnout, hoogsensitiviteit (HSP), polyvagaal therapie, allerlei vormen van lichaamswerk, ademtherapie, verlies/ rouw en zingeving.

AGB-code haptotherapeut: 90036089 AGB-code praktijk: 94056359
AGB-code psycholoog NIP: 94006999 AGB-code praktijk: 90014914
KvK-nummer: 09182966